Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ursus c330 Problem z rozrusznikiem


1 odpowiedzi na ten temat

#1 Share JACEK2034

JACEK2034

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

Napisany 16 sierpień 2017 - 21:13

Ursus c330 Problem z rozrusznikiem

Witam serdecznie wszystkich,mam problem z rozrusznikiem po wymianie automatu (elektromagnesu ) w URSUS C330 mianowicie w starym sie wypaliły styki i nie za każdym razem załączył rozrusznik tylko robił czasem PYK PYK wiadomo o co chodzi kupiłem nowy założyłem i teraz po uruchomieniu słychac tyrkotanie jak by do końca nie załączał bendiksa gdzie na starym udało sie załączyc bez bez tyrkotania, na krótko po przyłozeniu kawałka metalu do styków odpala o strzał . Czy mogłbym cos źle podłączyć?albo źle załozyc ten elektromagnes na dzwignie od bendiksa ? (w załączniku zdjecie )

Załączone miniaturki

  • IMG_0076.JPG


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Ursus c330 Problem z rozrusznikiem Dzisiaj, 23:44
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Ursus c330 Problem z rozrusznikiem Dzisiaj, 23:44
  •  

#2 Share lukas2a

lukas2a

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 2 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 18 sierpień 2017 - 01:18

Ursus c330 Problem z rozrusznikiem

Witam.

Zmierz dokładnie długość starego i nowego sworznia znajdującego się w elektromagnesie od otworu trzpienia do końca czopu tego sworznia.

Miałem kiedyś taki problem w C360 że nowy sworzeń był krótszy od starego co powodowało, że nie załączał przekaźnika rozrusznika.




Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy ursus c330