Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trol


4 odpowiedzi na ten temat

#1 Share wojtas

wojtas

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1194 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 28 styczeń 2009 - 17:57

Trol mam taki problem . nie działa wogóle rozdzielacz. pompa tłoczy olej (co czuc dotykając przewodu)ale wszystko wraca od razu na powrót i nie idzie na sekcje. myślę że jest to wina zaworu umieszczonego z prawej strony obok dźwigni sterujących. ktoś miał taki problem ?

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Trol Dzisiaj, 12:12
  •  

#2 Share deer

deer

    gleboryjca

  • V.I.P.
  • rank
  • 1279 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:pyrlandia

Napisany 28 styczeń 2009 - 18:40

Trol Na początek popukaj po nim, tak z czuciem ;). Jak to nie pomoże to rozkręć go i wyczyść.

Przy rozkręcaniu śruby zblokowanej przeciw nakrętką lub wkrętem ustalającym, licz obroty ile jest do wykręcenia i staraj się wkręćić na tyle samo ;). Jak mocniej wkręcisz troll będzie miał zdecydowanie lepsze parametry pracy; jednak na węże może Ci kasy zbraknąć, lub nawt może się co złamać.
BŁOGOSŁAWIENI CI, KTÓRZY NIE MAJĄ NIC DO POWIEDZENIA I NIE UBIERAJĄ TEGO W SŁOWA

#3 Share Fenol

Fenol

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 329 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 29 styczeń 2009 - 11:10

Trol nie chcę cię załamywać ale troll ma inny rozdzielacz i naprawy są utrudnione, z tego co piszesz to wskazówki deera rozwiążą problem, miałem też kiedyś takie problemy zasyfiony zawór bezpieczeństwa po wyczyszczeniu i wymianie oleju wszystko ok.
kupując polski produkt dajesz zarobić producentowi, który odprowadzi podatki do budżetu, pośrednikom którzy też odprowadzą podatki, pracownikowi, który wyżywi rodzinę, wyśle dziecko do szkoły do której właśnie zakupiono nowe komputery za pieniądze z podatków. Nie bądź konsumentem, bądź obywatelem

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Trol Dzisiaj, 12:12
  •  

#4 Share wojtas

wojtas

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1194 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 21 luty 2009 - 18:09

Trol kupiłem nowy zawór i tu niespodzianka. naładowałem ze dwa rozrzutniki i znów nie działa. zaniosłem do znajomego i u niego też ten zawór nie działał. przyniosłem od jego trola orginalny i wszystko ok.zawiozłem do sklepu z reklamacją .owszem wzieli i powiedzieli że w ciągu 2 tygodni załatwią sprawę. mineło już 3 i nic dzwonię do nich cały czas a zaworu nie ma. i w piątek telefon że zaworu nie ma ale producent dzwonił do nich i powiedział że zawór jest dobry i przyczyna musi być gdzieś indziej. dzisiaj pożyczyłem ten zawór od kumpla i cały dzień trol działał elegancko. także napewno jak dostarczą ten zawór to bede miał dwa nie działające. dodam też że wymieniony został olej i uszczelniony jeden siłownik bo przeciekał. jaka może byc przyczyna tego że nowy nie działa a pożyczony od kumpla działa doskonale?

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Trol Dzisiaj, 12:12
  •  

#5 Share niudizajn

niudizajn

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bobrowniki

Napisany 21 luty 2009 - 20:17

Trol A no tak przyjacielu , że tandetę robią teraz a nikt nie chce się przyznać do błędu!

Kupię bronę wirnikową 2,5m z hydropackiem


Podobne tematy