Skocz do zawartości

Zdjęcie

Mam Dylemat ... :(


22 odpowiedzi na ten temat

#21 Share kabus55

kabus55

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 133 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:KUJAWY

Napisany 26 sierpień 2008 - 08:13

Mam Dylemat ... :( Ja czytałem wczoraj wypowiedź kogoś kto pisze jakąś prace na temat krzyżówek krów mlecznych z buhajami mięsnymi i ta osoba twierdzi że do tego krzyżowania nadają się tylko charolaise, bbb i PIEMONTESE a z resztą ras niewartą bawić się w krzyżowanie, ale ja nie wiem.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Mam Dylemat ... :( Dzisiaj, 21:46
  •  

#22 Share damian40000

damian40000

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 3200 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Brodnicy kujawsko-pomorskie

Napisany 31 sierpień 2008 - 11:38

Mam Dylemat ... :( Moim zdaniem simentale i limusine nadają sie równie dobrze.

Edytowany przez andrzej2110, 11 wrzesień 2009 - 19:30.
Cytowanie poprzedniego postu


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Mam Dylemat ... :( Dzisiaj, 21:46
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Mam Dylemat ... :( Dzisiaj, 21:46
  •  

#23 Share juras411

juras411

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 31 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:kuj-pom

Napisany 11 wrzesień 2009 - 16:17

Mam Dylemat ... :( Mój wujek i sąsiad kryli krowy piemontesem cielaki były całe czarne i rosły jak HF słabo umięśnione po prostu lipa z tego była, u mnie najlepiej sprawdza się simental nie ma żadnych trudnych porodów i limousine a ostatnio mam zacielone Blond d'aquitaine którego mieszance mają największa wydajność mięsną zaraz po bbb, który jest delikatny i musi dostać futer jak brojler

Podobne tematy