Skocz do zawartości

Zdjęcie

mam problem z elektryka


4 odpowiedzi na ten temat

#1 Share antek

antek

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 3 postów

Napisany 07 maj 2008 - 13:27

mam problem z elektryka witam :) .posiadam mf8130,po myciu tego traktora przestaly dzialac pulbiegi,przebitka polowe-szosowe i blokady mostow,wszystko to co na elektryke i idzie do skrzyni.niemam pojecia co sie stalo,moze ktos os podpowie

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
mam problem z elektryka Dzisiaj, 14:02
  •  

#2 Share rozal22

rozal22

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 370 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Pułtusk

Napisany 08 maj 2008 - 19:55

mam problem z elektryka z tego wynika taka jedna rzecz że żeś go przemył ;)

poważnie teraz,
kombajnów też się nie mylę dlatego że kable śnieżą i nie działa elektryka.
Tutaj, sądzę że zalałeś układ elektryczny i padł
wyschnie powinno wszystko wrócić do normy,
a jak nie to może bezpiecznik

ktoś mi już mówił że też po umyciu stracił dynę ale już nie pamiętam co zrobił aby to działało.

#3 Share masseyferguson6140

masseyferguson6140

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1432 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubelskie(okolice Łukowa)

Napisany 09 maj 2008 - 19:46

mam problem z elektryka Najprawdopodobniej zalałes układ był podobny roblem na A-F w starszym temacie.
Podziwiać należy wielkie czyny, a nie wielkie słowa

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
mam problem z elektryka Dzisiaj, 14:02
  •  

#4 Share karol86

karol86

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 39 postów

Napisany 11 maj 2008 - 00:40

mam problem z elektryka jakby nie dzialala ta elektryka to pisz jeszcze to dam Ci namaiary na dobrego fachowca

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
mam problem z elektryka Dzisiaj, 14:02
  •  

#5 Share stasiekrolnik

stasiekrolnik

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 334 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:CHEŁM (CZUŁCZYCE)

Napisany 22 maj 2008 - 12:33

mam problem z elektryka mi MF ostatnio nie chce odpalić...niby wszystko jest dobrze a silnik nie drgnie


Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy